Opplevelser

Våre opplevelser med Tone Aaberge

Alle som er fan av en sanger eller av en stjerne har noe de forbinder med denne sanger eller stjernen. Det er disse opplevelsene som gjør disse stjerne til ”våre” på godt og vondt. Det er ikke alltid slik at vi har møtt personen i virkeligheten, men det føles nesten slik. Så vi har laget en hel side som vi har dedikert til våre opplevelser med Tone Aaberge og hennes musikk.

Sang for kjærligheten på en dag med lite kjærlighet

Jeg må innrømme at jeg er en romantiker. Jeg elsker alt som har med kjærlighet å gjøre og da er denne sangeren nesten selvskreven for meg. Jeg føler at hun virkelig gir av seg selv og har den rette romantiske, men samtidig såre følelsen som gjør at sangene blir en ren glede å lytte på.

For meg er det spesielt en sang som har fått en egen plass i hjertet mitt, Butterflies. Første gang jeg hørte denne sangen så var jeg i alt annet enn et romantisk humør, jeg var så langt fra romantisk som det kan bli. For det var nemlig slik at jeg hadde nettopp brutt opp med min store kjærlighet og følte at verden var svart. Men denne sangen, den gav meg litt av god følelsen tilbake. Sangen gjorde ikke at alt var bra, men den gjorde at jeg følte meg litt bedre akkurat da. Jeg følte meg mer positiv og gladere bare ved å høre på denne sangen. Siden har denne sangen og ikke minst sangeren fulgt meg.

Butterflies! Min favoritt

Jeg vet ikke helt hvorfor, men Butterflies har alltid vært min favoritt. Det er noe med flyten i sangen, både alvorlig og leken. Det høres helt tåpelig ut, men jeg ser nesten for meg små sommerfugler når jeg hører denne sangen.

Jeg husker første gangen jeg hørte den, satt faktisk på bussen på vei ut på by’n med en venninnegjeng. Vi var i topp humør og selv om vi ikke hadde hørt denne sangen før, så ble vi med på refrenget. Det tok faktisk et par uker før jeg fikk med meg hvem som sang, det var sangen som traff meg først. Etter hvert så har jeg hørt flere av sangene hennes og er imponert over stemmeprakten hennes. Faktisk hvordan hun klarer å gjøre sangene til sine egne.

Over Hekken

Jeg må innrømme at jeg først ble kjent med henne som en av stemmene i Over Hekken. Det var noe morsomt og friskt over henne og jeg ble nysgjerrig. Senere har jeg fulgt henne, som et meget engasjert fan, over flere plater og i flere sammenhenger. Likefullt for meg er det komedie talentet som skinner sterkest.
Hun har med seg det komiske aspektet i alt hun gjør, også i reklame filmene og dette gjør at jeg føler at hun hele tiden er gjenkjennelig.

Idol dommer

Jeg har aldri vært spesielt glad i Idol, egentlig. Jeg synes de er for opptatt av å gjøre ”tv” ut av folk som ikke evner å se seg selv. Så på mange måter så er det dritt-ut TV, noe som blir mer og mer populært dessverre.
Men så kikket jeg innom engang da Tone Aaberge var dommer og det var så mye bedre. Hun gav det klasse og det ble litt faktisk mindre dritt-ut TV og mer underholdning. Jeg ble nysgjerrig på hvem hun var som sanger og begynte derfor å høre på sangene hennes. Jeg oppdaget at jeg hadde hørt mange av dem og likt dem, men jeg hadde ikke vært klar over hvem hun var. Så egentlig likte jeg henne lenge før jeg viste hvem hun var.